Од време на време на TikTok се појавуваат разни трендови и повеќето од нив без никаква причина.

Еден вид вирално видео во последните недели на популарната платформа, доаѓа од Англија. Тоа се некои видеа кои во основа го прикажуваат ноќниот живот во градовите како Манчестер, Лондон, Кардиф и други градови во Британија каде има многу гужва во текот на ноќта.

@dinamimi59 🇬🇧Manchester nightlife🇬🇧#uk #manchestercity #fashion #beauty #liverpool #foryou ♬ 原聲 – Walking in China

@exploring.the.night.99 Manchester City UK Girls Nightlife – 2023 #london #tiktoklondon #londonlife #uk #england #manchesterunited #manchestercity #mu #music #girl #girls #boyfriend #bar #party #partygirl #2023 #fyp #viral #exploringthenight ♬ original sound – Exploring The Night

@dinamimi59 🇬🇧Manchester nightlife🇬🇧#uk #manchestercity #fashion #beauty #liverpool #foryou ♬ 原聲 – Walking in China

@dinamimi59 🇬🇧Manchester nightlife🇬🇧#uk #manchestercity #beauty #fashion #liverpool #foryou ♬ 原聲 – Walking in China