Бојана Јовановиќ е 23-годишна српска тенисерка која импресионира со своите тениски тренинзи.

И да не освои ниту една титула во тенисот, славата не ѝ бега, затоа што „игра паметно“ и си собира публика со вакви снимки.

📸

📸

📸

📸

📸

📸