Britney Spears, nëpërmjet disa fotove dhe videoje, vendosi të tregojë një anë tjetër të vetes, në rrjetet sociale.

39-vjeçarja thotë se po ndërmerr një rrezik, që nuk e ka bërë kurrë më parë. “Unë kurrë nuk i tregoj të pasmet e mia në Instagram…. këtu janë të pasmet e mia zonja dhe zotërinj!”

Ajo shpjegon se fotot janë të paqarta, pasi ka qenë duke kërcyer nën ritmet e Prince.

Këngëtarja e “Toxic”, mban veshur në trupore ngjyrë neon e theksuar dhe një pallto të zezë sipër dhe çizme të bardha.