СТАТИЈАТА ПОЧНУВА ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

Цуцуловски: Ако Адеми не е виновен оти бил испровоциран, истиот принцип да се примени и за осудените за 27 април!

(ФБ статус на професорот Љубомир Цуцуловски)

ЛИЦЕМЕРИЕ. Се „трудат“ на јавноста да ѝ објаснат дека виновен не бил испровоцираниот, кој во гнев го кршеше собранискиот инвентар и фрлаше тврди предмети по пратениците, удиријаќи ги и по рацете, туку виновни биле тие што го испровоцирале.

Ако е така, тогаш веднаш, без одлагање, истиот принцип нека го применат и врз оние кои робијаат по македонските затвори, заради нивната реакција на настаните од 27 април 2017 година, бидејќи и тие, исто така, биле испровоцирани.

Никој не може да биде чесен, ниту праведен, ако не е доследен на принципите и објаснувањата на кои се повикува. Сѐ друго е само неподносливо лицемерие.