(Фејсбук статус на докторот Ненад Лазаров)

Цела кардиохирургија под стрес од професорот насилник што пред пациенти физички напаѓа колега физотерапевт па по ред сите останати, додека течат тешки операции на отворено срце!

Па полиции цел ден во клиника што ни е перјаник на здравство заради е ЕДЕН ЧОВЕК.

Веднаш да ги заштитите персоналот, тие се национално богатство, човекот очигледно не е при свест, мене искрено ми е неверојатно што слушам и е многу сериозен инцидент.