– Утрово на локалниот пат Битола-Новаци, во непосредна близина на селото Логоварди се случила тешка сообраќајна незгода.

Во директен судир на две моторни возила, животот го загуби жител на селото Логоварди на околу педесет годишна возраст, потврдија од СВР-Битола.

Истрагата за причините за тешката сообраќајна несреќа е во тек.