На малкумина им е познато дека Сузана Јовановиќ, сопругата на директорот на Гранд има син од првиот брак, а со Саша Поповиќ има две ќерки.

Сузана и Саша своите деца ги извеле на правиот пат, а пејачката како што вели имала среќа што го ззапознала Поповиќ, кој Данијел го прифатил како свое дете.

-Кога неговиот татко и јас се разведовме тој имаше само 7 месеци, така штоне ни знаеше што се случува. Никогаш не му зборував ништо против татко му, сметам дека Бог на сите ќе им пресуди еден ден и дека секако ќе го добие тоа што го заслужил во животот.

Ја имав таа среќа, или несреќа, што таткото на Данијел воопшто не праша за него. Дури кога Данијел тргна во основно училиште, неговиот татко се сети да се јави и да праша за здравјето на синот. Од друга страна, ниту Данијел не рашува за татко му, едноставноне почувствувал потреба. Мојот син и јас сме пријатели, тој знае дека секогаш може да смета на мене и Сале – рекла Сузана за спрските медиуми.