Од „ЕВН Македонија“ информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8 до 10 часот корисниците од улицата Кратовска и дел од корисниците од улиците Банско и Рилски Конгрес (Општина Кисела Вода);

– во периодот од 8 до 13 часот корисниците од улицата Востаничка од бр. 60 до бр. 84 (Општина Кисела Вода);

– во периодот од 9 до 14 часот корисниците од улицата Козле и дел од корисниците на улицата Миле Поп Јорданов (Општина Карпош);

– во периодот од 9 до 15 часот дел од корисниците од улицата Гутенбергова (Општина Кисеа Вода).