Еден твитерџија сподели фотографија од зграда во скопски Центар со навистина неубава фасада!

-Од напред ул. Македонија, а од позади Бангладеш. Фасадите у Центар! – пишува тој.

Кој треба да биде задолжен за обнова на фасадите на приватните објекти?