Македонската фолкерка со српско потекло и бугарска адреса на престој Марина Тошиќ е позната по својата слобода на однесување на јавни места. Откако се обиде во „Ѕвездите на Гранд“ каде жирито и кажа дека баш и не поседува врвни пејачки квалитети, реши оние другите со кои располага – телесните, врвно да ги експонира. Секаде и во секоја прилика, и тоа по можност, што поскандалозно.

И додека е дома сама или во хотелската соба…

…Додека шета по улица…

Видеата и фотографиите од нејзините Инстаграм приказни покажуваат дека и кога се забавува Марина не мирува. Не може да и одолее на музиката и амбиентот, па русокосата фолкерка просто „ќе се разболе ако не се разголе“ и среде дискотека.

И не само тоа. Марина најпрвин покажа и потврди со едно: „Мммммм…“ дека „валканиот танц“ на стриптизетите на сцената „ ја пали“. Сепак за многу поголемо „Мммммм…“ беше она што потоа таа го направи!

Додека „мешеше како миксер“ занесена во ритамот на музиката, од разголените силиконски гради на деколтето до папок од блузата под која разбирливи не носеше градник, на русокосата убавица срамежливо ама видливо и излезе едната брадавица.

Патем, Марина тоа не го ни забележа, зашто имаше многу поинтересна занимација. Онака расположена, загреана и „напалена“ го пружи рачето па пред сите ја погали по градите другарка и’, која фотографираше со телефонот.

Ако вака и е слободно јавното однесување, кој знае колку ли е „жестоко“ и перверзно она што се случува кога Марина е „еден на еден“? Или можеби „еден на два?“

Ако работите што ги прави јавно одат во вакава насока, кога е „на само“, мора да е многу… жестока! (ВИСТИНА.мк)