Доколку ова лето не заминете некаде надвор на одмор, ви советуваме да ја посетите новата атрактивна плажа во Дојран.

Градот кој минатата сезона беше вистински туристички хит, мами со ниските цени, песочните плажи и вкусната храна.

Ова се првите фотографии од оваа година во Дојран:

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸