На свои 25 години пристапи кон проектот “Македонски народни приказни” и отогаш блесна во приказните со својата убавина, но пред се со талентот кој го поседуваше!

Прва снимена приказна и беше “Три совети од татка” Како најмлада во екипата и беа доделувани важни улоги со кои одлично се сноси. Затоа денес нема кој не ја сака.

Вас во која улога ви е омилена?!

Дубравка Киселичка 💜 Ти посакуваме уште многу улоги 😍