Поранешната македонска ракометарка деновиве ужива во друштво на ќерката Сара. Тие две уживаат во нереалната убавина на Бахамите и нивниот главен град Насау.

Токму Насау ги има најдобрите плажи, а дека тоа е така, доволно е да фрлите еден поглед на фотографиите на Кастратовиќ.

Тиркизна вода, километарски плажи, бел песок. Прекрасно.