Јагодите на пазарите и во маркетите се меѓу најпродаваните производи, но фотографија објавена на Фејсбук може да ве исплаши сите.

Имено, на неа во пакување зрели јагоди се гледа дека има и мала змија.

Не е познато каде е забележан овој случај, како ни кој е автор на фотографијата. Сепак, некои се соменваат во веродостојноста.