Фолк ѕвездата Лепа Брена има милиони на сметка. Таа одсекогаш била скромна и никогаш не патела од тоа да вози скапи и луксузни автомобили. Во тоа се уверила и екипата на „Папарацо лов“, која ја следела музичката ѕвезда во една прилика.

Тој ден таа воопшто не ни била нашминкана па затоа носела големи црни наочари за да и се покрие лицето.

Сепак папараците успеале да ја уловат и без наочари и без шминка.