Уште една наша пејачка беше на море, во Хрватска.

Девана Нардели покажа што е тоа „полутоплес“. Или поточно тие што биле со неа на плажа, виделе топлес во живо, а сите други, само полутоплес на исечената фотографија.

Ама затоа сите кај Девана видоа нешто друго, и тоа на облечено. Какви гаќички носи под црните проѕирни хеланки, без хеланките да ги соблече!