Скојанката Елеонора Миљковиќ е една од ретките која јавно знае да го сподели својот телесен раскош, користејќи го не само за обично сликање заради сопствена промоција без мерка, туку она што на себе го носи како природна градба засилено со естетската надградба, умешно го користи и како инфлуенсерка.

Она што последно го споделила, покажува дека Нора својата телесна убавина ја користи доследно за да ги измами воздишките на своите следбеници на социјалните мрежи, а при тоа покрај најдоброто од себе, да им го понуди и она, од што може и добро да се заработи.

Овој пат најпознатата македонска ријалити дама објави нова фотографија со која им го заврте умот на мажите.

Имено, на неа Елеонора позира во интересна поза која најдобро го истанува нејзиниот задник.