Македонскиот политичар и претседател на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески пред неколку дена објави фотографија со својата ќерка матурантка.

– НАЈДОБРОТО ОД МЕНЕ💜 … бидна матура, следува академско ниво✊🏼, напиша Богојески на социјалните мрежи над објавената фотографија со својата ќерка Софија.