Миа Костова е несомнено една од најпознатите, ако не и најпозната македонска инфлуенсерка во момемнтов.

Поранешната ТВ водителка сега е активна на социјалните мрежи, а своите профили ги користи како простор каде може да си каже сѐ.

Миа овој пат се фотографирала видно расположена, а причината за широката насмевка е дефинитивно голема.

Таа сега привлече внимание со најновата објава која ја сподели со следбениците каде им откри дека сама се почестила со нов скап автомобил.

Миа не штедела и си купила бело „бе-ем-ве“ за кое искеширала доста.

„Здраво бејби. Од мене за мене“, додаде во описот на фотографијата која ја сподели на кратката приказна.

Миа долго време потрошила барајќи го идеалното возило за неа, а на крајот одлучила изборот да падне токму на оваа, па веруваме дека може да биде инспирација за некој кој во моментов е на истите слатки „маки“.