Купувањето преку интернет е меч со две острици, бидејќи оние кои купуваат, посебно од непроверени сајтови, најчесто се непријатно изненадени кога ќе им стигне она што го нарачале.

Ана Дин на ТикТок објави каков фустан нарачала, а каква добила на крајот.

-Ова е она што го сакав, ова е она што го добив, напишала Ана.

Имено, на рекламната фотографија фустанот изгледа како да е со одличен крој, но во реалноста моделот не е ни блиску до она што било претставено на интернет.