Сите ја знаете Светлана Танасиќ, попозната како Биг Мама, како учесничка во 4-та сезона на „Ѕвезда Гранда“. Иако и предвидуваа блескава кариера, таа се повлече од очите на јавноста.

Имено, во текот на 2008 и 2009 година, додека траеше музичкиот натпревар во кој учествуваше и Светлана, експертите и предвидуваа блескава кариера на оваа пејачка поради нејзиниот извонреден глас. Меѓутоа, тоа не се случи.

– Берберски чевли во одлична состојба, како што може да се види на сликите. Број 37, но можеби 38. Цена 35 евра – напиша своевремено Танасиќ, со приложената фотографија.

После тоа, по одредено време ја избриша фотографијата, а не се знае дали поради тоа што ги продала споменатите чевли или поради тоа што се покајала поради објавата.