Министерот за транспорт и врски вчера ја овековечи љубовта со Маринела Серафимова.

Меѓу гостите во Штип беше и министерот за земјоделство и негов сопартиец, Љупчо Николовски со сопругата Андријана, која сподели фотографии од венчавката.

Избраничката на министерот е дипломирана докторка, со која заедно се помалку од две години.

📸

📸

📸