Раде Трајковски – Штекли кој пред неполн месец беше испукан во трговскиот центар „Ист Гејт Мол“ на својот Инстаграм објави стори со раните кој ги добил од куршумите.

Штекли објави една од петте прострелни рани со кои се здобил, а во продолжение напишал:

“Благословен сум“, „Еден од пет“ и „Бог ги сака храбрите“.

Ова е втор обид за елиминација на Трајковски, а МВР се уште нема осомничени ниту уапсени за овие случаи.