Српската пејачка Александра Пријовиќ пред три години го објави спотот за песната „Лизгав под“ по во јавноста предизвика големо внимание поради изданието во кое таа се наоѓа.

Сепак по објавување на спотот, пејачката се најде за сајт за возрасни бидејќи во една од сцените и градата целосно излегува од немирното фустанче.

Иако продукцијата брзо реагирала и го замаглила тој дел, сепак било недоволно брзо да се направат фотографии кои завршиле на популарна страница за возрасни.

📸

📸

📸