Унгарскиот премиер Виктор Орбан објави фотографија од своето дипломирање.

На фотографијата се гледа дека Орбан во младоста ја оставал косата подолга, а имал и мустаќи.

Унгарскиот премиер на Фејсбук им посака среќа на овогодинешните матуранти.