Марио. 🖤 Единствена и неизмерна љубов. Оставаш големо сведоштво за тоа каков е човекот со сета своја кршливост и сила. Ти благодариме за емоциите, за среќата, за твоето огромно срце кое никогаш нема да престане да чука.

Ќе те сакаме засекогаш… Фудбалската федерација на Македонија засекогаш ќе биде твојот дом. Твоите „слабости“, твоите „грешки“ се еднакви на твојата огромна големина.

Благодариме Марио што си и ќе останеш со сите нас. Единствена и неизмерна љубов. Тагуваме за најголемиот професионалец во нашата куќа. Ѕвезден, неповторлив…
Син, пријател, татко, сопруг, брат… …Марио.

Единствена и неизмерна љубов!

Фудбалската федерација на Македонија и целото наше семејство ќе те сака засекогаш! 🖤🤍