Пејачката Тања Савиќ моментално е во Америка на турнеја, а по фотографиите во костим за капење, сега покажа како е на нејзините настапи, па јасно е дека од „ветената земја“ ќе се врати со многу подлабоки џебови.

Покрај работата во Америка, Тања ужива во слободното време и паузира од бројните скандали кои ја следат последните месеци, пред се поради наводната врска со Драшко Станивуковиќ.

Парите околу пејачката само летаат, а на подот има куп пари кои Тања дури и ги згази. Фановите се уште се прашуваат дали се работи за вистински или лажни банкноти.

📷

📷

📷