Корисничката на Тикток, Кенди Рејн, неодамна одлучи да реновира куќа стара повеќе од половина век, а една од причините била неподносливата смрдеа што одвреме -навреме се чувствувала во спалната соба.

Таа смрдеа повремено предизвикувала расправии со нејзиниот сопруг, имало и ноќи кога меѓусебно се обвинувале за испуштање гасови, но одговорот на сите прашања им го дала „тајната“ која се наоѓаше под тепихот.

Еднаш откако конечно го отстраниле, Кенди и нејзиниот сопруг пронашле шахта под која долго време биле поставени дренажни канализациони цевки.

Со други зборови, реки од измет течеле под тепихот и покривката, мирисале толку многу што се чинело дека нешто во собата умрело.

Видеото собра преку три милиони прегледи на TikTok, а во коментарите беа напишани шеги, предлог да се стави стакло украсено со LED светилки над вратилото со цел да се направи атракција.