Едно момче дознало дека девојката го изневерува, а она што го направила потоа ќе ве изненади. Тој се одмаздил на сосема невообичаен начин.

Некои други сигурно би изреагирале бурно, но тој останал мирен, почекал и добро ја подготвил својата одмазда.

На својата девојка и дал подарок, црвена кутија во форма на срце. Девојката била возбудена поради подарокот, но кога таа го отворила, вреснала на сиот глас.

Од кутијата излетале бубашваби и го преплавиле задното седиште од автомобилот. Додека таа хистерично викала бидејќи била преплашена, тој задоволно се смеел, излегол од автомобилот и ја заклучил внатре.

Видеото е од пред неколку години, но изминативе денови поради слични случки, повторно се споделува и коментира.