Во Улцињ денеска се удави Јахија М. (17), средношколец од трета година од Сјеница.

Несреќниот млад човек имал 17 години, а според првите информации со други врсници престојувал во Улцињ на екскурзија.

Се уште не се познати деталите за трагедијата.