Бујното деколте на најпознатата хрватска продавачка позната како Кристинба мандарина и обезбеди навистина голема слава, а таа своите обожаватели и следбеници знае често да ги израдува со некоја нејзина жешка фотогреафија.

Имено, овој пат таа се надмина и самата себе си и објави неколку жешки фотографии на кои што позира разголена и без градник, притоа искакнувајќи ги во преден план нејзините огромни гради.

Нејзините следбеници воопшто не го криеа воодушевувањето, па некои од коментарите гласеа: „Господе, колку големи ти се“, „Преубави гради“, „Покажи ги мандарините“, „Големи, големи наочари“, „Фантастична убавина“ и така натаму…

📸

📸