Снимка од гостувањето на првиот човек на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) Марко Бислимовски во „Топ Тема“ на „Телма“ вечерва стана хит на социјалните мрежи.

Имено, во еден дел од интервјуто, Бислимовски се најде во незгона ситуација откако имаше проблем со нешто во устата, па на социјалните мрежи веднаш почнаа нагаѓања дали станува збор за мастика, некое бомбонче, или пак можеби првиот човек на РКЕ за малку ќе го изгубеше своето запче.

Оставаме на вас да процените сами: