Кога овои луѓе од Сибир ја правеле снимката за Јутјуб, надвор владеела ледена зима.

Имало дури 40/41 Целзиусови степени под нулата и навистина не било лесно да се остане надвор повеќе од неколку минути.

Тое ја искористија оваа ниска температура за да проба експеримент со топла вода.

Погледнете што се случи кога ја фрли во воздухот.