ФБ статис на новинарката Јорданка Ивановска- Јоци

Саше, како екс градоначалник на Ѓорче, со отечените очи – чрктал по ѕидови. И тоа со женски ракопис.

А, бе, ви кажав дека ќе губи 100:0 и ќе плаче? Ах, бееее….

ℹ Место во канцеларијата на Заев да чкрта ,,Клинички во Ѓорче” пошто владата ја вети таа инвестиција и не ја исполни, напротив лечат луѓе
во бараки, зел плачел ко девојчица со искинати чорапчиња на примопредавање на функција.

Класична пи*кица!

Биди маж, бре, алоУууу! Изгуби и подај рака.

Подај ми мене, бе….ти реков лом ќе бидеш! И ти си бил маж!