КАКОВ БЛАМ: Водителката Марија на свадба имала незгодна ситуација- гушнала човек за кој мислела дека е маж ѝ

Српската водителка Марија Егеља, неодамна стана г-ѓа Егеља-Дабиќ, кога се омажи за Александар.

Марија сега откри дека нејзиниот сопруг има брат близнак, кого секогаш можела да го разликува од нејзиниот сопруг – се’ до свадбата.

– Интересно е што Александар има брат близнак Мишко, кој го познавав пред Александар. Тој ми е супер девер и гледам јасна разлика меѓу нив, иако многумина мислат дека се сосема исти, разликата ми е очигледна – рекла Марија и продолжила.

– Никогаш не ми се случило да ги помешам – се до свадбата. Како што беа пригушени светлата вечерта, гласна музика, многу луѓе, му пријдов одзади на сопругот, кога се сврте видов дека не е тој, туку Мишко. Сите почнавме да се смееме, па сигурно ќе се потсетиме и прераскажуваме – изјави Марија за Hello.