Ќерката на познатата пејачка Снежана Ѓуришиќ долги години живее во Америка со своите деца, нејзината мајка често говори како и недостасуваат внуците.

Иако ретко може да се забележат заедно во јавноста, пејачката неодамна на својот Инстаграм профил објави заедничка фотографија.

Според фотографијата може да се забележи дека нејзината ќерка ја наследила убавината од пејачката, погледнете.