Лила Филиповска годинава ја симна периката и во ексклузивното интервју за „Убавина и здравје“ првпат без заддршка проговори за канцерот на дојка.

Јавноста беше воодушевена од нејзината природна кратка коса, а многумина ѝ порачаа дека оваа фризура ѝ „стои“ многу подобро.

Познатата водителка и инфлуенсерка сега повторно се одлучи за промена.

Екстензиите се „ИН“ и оваа сезона, па ниту Лила не остана имуна на оваа тренди-фризура.