Луна Ѓогани во едно од последните видеа, кое го сними заедно со Марко Миљковиќ, покажа нова тетоважа.

Марко на почетокот ѝ замеруваше што е во кратки шорцеви на креветот, а додека тетоважата и се наѕираше високо на бутот, таа покажа каде оставила траен белег со мастило.

– Луна би можела да ја покаже новата тетоважа – рекол Марко, а потоа поранешната блогерка покажала стара тетоважа со иницијалите на Марко и Миа, на што Миљковиќ ѝ забележал бидејќи мислел на онаа на бутот.

„Не таа, онаа новата“, додаде тој.

-На оваа мислиш. Обележана сум, сиктер тетоважа – рече низ смеа.