Струмичанката Славица Ангелова вечерва со најмногу гласови ја зеде победата на музичкото шоу „Ѕвездите на гранд“.

Од се’ срце и го честитаме овој успех на Славица, и и’ посакуваме успех во кариерата понатаму!

Видеото од изведбата ќе биде објавено дополнително.