Пејачката Марија, позната како вокалистката на групата „Ај Кју“ и нејзиниото момче Бојан уживаат во летните денови на Корзика. Тие не пропуштаат ниту еден ден поминат на островот, да не го споделат со своите следбеници.

Она што речиси сите забележаа е дека Бојан не престанува да ја фотографира својата девојка, а последната фотосесија на Марија ги воодушеви сите.

А еве како изгледаат деновите поминати на островот. На една од фотографиите Бојан не ѝ одолеа и ја фати за задник.