Ј.П.(17) е уапсен откако извршил семејно насилство врз неговата мајка. Според медиумите, по расправија со мајка му М.П.(55) кршел работи низ куќата, а потоа ја гризнал за лицето.

Уапсен е од страна на полициски службеници на ПС Нови Белград, во соработка со ВЈТ за малолетници.

Истрагата е во тек.