Преземете иницијатива Исто како и жените и мажите имаат сек*уални фантазии. За некои се подготвени да разговараат.

Додека за другите баш и не зборуваат.

Она што ги спречува да се обидат да ги постигнат е претежно стравот, односно реакцијата на партнерката.

Ако се прашувате што е тоа што тие сакаат толку многу, но не секогаш зборуваат за нив, ова се седумте најчести работи:

1. Светло за време на сек*от

Тие сакаат да гледаат сè, и партнерката и самиот чин. Ова дополнително ги возбудува.

2. Орален се*с

Логично, но им е непријатно да го побараат тоа од својата партнерка, ако таа самата веќе не го понуди тоа.

3. Групен се*с

Се чини дека ќе остане само фантазијата… Кој би се осмелил да ја спомене?

4. Истовремена мастурбација

Лесно е изводливо, само ако двајцата партнери го сакаат тоа.

5. Се*с на невообичаени места, во природа, во кујна, во бања, на скриено јавно место.

6. Тројка

Ретко која партнерка би се согласила да дели кревет со ривалка, не дај Боже поубава, помлада и позгодна.

7. Врзување

Прашањето е како само суптилно да ја натерате вашата партнерка да го стори тоа, барем со свилени марами за почеток.