Милица Веселиновиќ во последната сезона, која ја одбележа врската со Менсур Ајдарпашиќ, важеше за една од најубавите натпреварувачки, поради што во текот на летото имаше многу додворувачи, меѓу кои и Филип Цар.

Во оваа сезона на „Задруга“ се обиде да ги освои Марко Марковиќ, Билал Брајловиќ и Цар, но сите тројца избраа други натпреварувачки по кратката врска со Веселиновиќ.

Ривалите на Милица, но и нејзините најблиски пријатели, најмногу ѝ замеруваа дека се понижува со момчињата, а втората работа поради која е на удар е тоа што си дозволила да се здебели преку 20 кг. за само неколку месеци.

Нејзиното семејство најмногу негодувало на ова. Да потсетиме, Милица за својот 19-ти роденден доби честитки од најблиските, а сите ја критикуваа дека се здебелила, па дури и наредиле да почне да тренира.

Милица вчера се скарала со цимерите, а нејзиното последно издание ги шокирало сите.