Пејачката и водителка Бојана Скендеровски, отсекогаш важела за дама која и тоа како внимава на својот изглед. Речиси никогаш не може да се забележи без шминка и уредна коса, сепак овој пат одлучи на направи отстапка и да го покаже „своето вистинско“ лице.

Таа на својот Инстаграм објави фотографија, на која, како што вели, нема шминка. ж

Разлика речиси и да нема. Бојана има одлично негувано лице, па затоа и шминка речиси и да не и е потребна.