Мајката на четири деца од Австралија го споделила необичното искуство на TikTok, а нејзиното видео го погледнале повеќе од 17 милиони луѓе. Таа објасни како една вечер забележала растечка џумка и решила да оди во болница следниот ден.

Утрото кога се разбудила доживеала нов шок – испакнатината целосно исчезнала! И покрај тоа, Ема отишла кај општ лекар, пишува Mirror.

„Лекарите беа збунети, не можеа да утврдат за што се работи. Ме прегледаа и не најдоа ништо“, објасни таа.

Повеќе од 6.000 луѓе го коментирале видеото каде Ема минува преку нерамнината и таа постојано се враќа.

@flexx_et

Stress or dying

♬ original sound – Em

Многумина ја советувале да оди на лекар, што и го направила, а жената објаснува дека не чувствувала никаква болка.

„Едноставно почувствував притисок и би рекла дека грутката беше со големина на топче за голф. Верувам дека тоа е резултат на стрес. Мојот сопруг е болен, а и моето куче. Освен тоа, чувствувам финансиски притисок и мојата глава не може да издржи сѐ“, изјавила Ема.

Таа додава дека на кожата нема траги од повреди, каснувања, нешто слично…

@flexx_et Replying to @Schtix #cyst #pimple #bump #pop #whoknows #help #stress #stressed ♬ Untitled 13th – ezzwins

„Сакам одговори, но не сум опседната. Секогаш постои шанса тоа да се повтори, а јас сè уште чувствувам притисок од време на време, особено кога сум под стрес“.