Во моментов на раскисницата кај Мавровка, интервентната полиција изврши апсење на 4 лица, кои беа застанати од полицијата среде раскрницата, објави Вечер.мк.

Предмалку им беа ставени лисици и беа спроведени. Предмалку им беа ставени лисици и беа спроведени.

ФОТО: Вечер.мк

📸