Тешка сообраќајна несреќа на патот од Драчево кон Студеничани во Скопје, објави порталот 4news.mk.

– Според информациите од терен, се судриле мотор и трактор. Неофицијално има и загинати лица, објави порталот.

Патот е целосно затворен за сообраќај. Наскоро повеќе информации…