Тешка сообраќајна несреќа во скопската населба Карпош 2 на раскрсницата меѓу ул. „Никола Тесла“ и „Руѓер Бошковиќ“, објави Слободен печат.

Очевидците велат дека најверојатно има и повредено лице. Полицијата го пренасочува сообраќајот во овој дел од градот.