Македонската каратистка, Моника Стефановска важи за голем поддржувач на националните репрезентации, таа важи за една од најубавите наши спортистки,го привлече вниманието на трибините на „Нционалната Арена“ во Букурешт.

Стефановска со порака до фудбалерите, нема предавање, одиме на победа против Украина.