На TikTok може да се видат различни трендови, а меѓу нив е и овој во кој жените објавуваат свои фотографии пред и по мажењето, покажувајќи и споредувајќи како изгледале пред и откако се омажиле со партнерот.

Разликата е и повеќе од евидентна, зарем не?

Килограмите се во голем плус!